بهبودی نان مریوان
- شناسه خبر: 16522
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ ساعت ۰۱:۳۷
- نویسنده:
![](https://marivanava.ir/wp-content/uploads/2022/04/Pan_armenio_en_el_mercado_de_Yerevan.jpeg)
بهبودی نان مریوان
در جلسه شورای آرد و نان مطرح شد
به گزارش مریوان آوا، این جلسه با ریاست دکتر احمدی سرپرست فرمانداری و با حضور نماینده غله استان، تعزیرات، رئیس جهاد کشاورزی نماینده اتحادیه و خبازان و دیگر ادارات در فرمانداری مریوان برگزار شد.
فرماندار مریوان گفت: «از وضعیت نان در مریوان راضی نیستم و همه باید بدانیم که بهبود کیفیت پخت نان مورد انتظار مردم است و اعضای کارگروه باید بازرسی و نظارت مستمری بر عملکرد نانواییهای شهرستان داشته باشند.»
دکتر اسماعیل احمدی سرپرست فرمانداری مریوان با بیان اینکه نان به عنوان بخش اصلی سبد غذایی مردم به شمار میرود، گفت: «بهبود کیفیت پخت نان مورد انتظار مردم است و اعضای کارگروه باید بازرسی و نظارت مستمری بر عملکرد نانوایی های شهرستان داشته باشند.»
رئیس شورای آرد و نان شهرستان تاکید کرد: «جهت جلوگیری از عرضه غیرقانونی و خارج از شبکه آرد، لازم است بازرسیهای اتحادیه از واحدهای خبازی به صورت مستمر و مضاعف صورت پذیرد.»
دکتر احمدی نانواییها را یکی از مهمترین مشاغلی دانست که با سلامت مردم در ارتباط هستند و تاکید کرد: «اهتمام ویژه بر انجام اقدامات لازم برای رعایت ضوابط بهداشتی توسط نانواییها و همچنین نظارت ادارات جهاد کشاورزی، تعزیرات حکومتی، غله، شبکه بهداشت و درمان و اتحادیه خبازان شهرستان در این موضوع بسیار ضروری و حیاتی است و باید نانواییهایی که همه موارد را رعایت میکنند، تشویق و با سایر نانواییها نیز برخورد قانونی لازم صورت گیرد.»
سرپرست فرمانداری در پایان گفت هرگونه جابجای و خرید و فروش نانوایی باید در کمیته ای با حضور فرمانداری جهاد کشاورزی و اصناف تایید شود.