آغاز پویش ملی تغذیه سالم در کردستان
- شناسه خبر: 26172
- تاریخ و زمان ارسال: ۳ بهمن ۱۴۰۲ ساعت ۰۶:۰۷
- منبع: مریوان آوا
- نویسنده: پریسا بهرامی
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از آغاز پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم در استان، با رویکرد مصرف نمک یداردار و لبنیات، جاری خبر داد.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: با رعایت روشهای اصلاح تغذیه،کاهش مصرف نمک و انجام فعالیتهای فیزیکی میتوان از ابتلا به بیماریهای فشار خون بالا، دیابت و بیماریهای قلبی عروقی پیشگیری کرد.
دکتر فرزام بیدار پور افزود: به همین منظور، از اول بهمن ماه اجرای پویش ملی تغذیه سالم در سطح استان شروع شده و تا پانزدهم نیز ادامه دارد.
وی استفاده کمتر از سه گرم نمک در غذا در طول شبانه روز، نمک تصفیه شده و استفاده از لبنیات را در مقابله با بیماریهای غیرواگیر بسیار موثر دانست.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، یادآور شد: این پویش با شعار انتخاب همه، نمک کم، اما تصفیه شده ید دار برای هفته اول و از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی برای هفته دوم نامگذاری شده است